Skip to main content

THEMING WATERPARKS & LEISURE INDUSTRIES

Onze objecten prikkelen de fantasie, zijn leerzaam en avontuurlijk.
maar bieden vooral veel plezier voor jong en oud. 

Plezier voor iedereen

Onze waterparken en waterspeeltuinen zijn uniek. We thematiseren uw waterspeeltuin, en of waterpark, en zorgen er zo voor dat u iets bijzonders heeft. Samen met u als klant zoeken we naar een ontwerp, om uw zwembad naar een hoger level te brengen. Kinderen worden immers graag uitgedaagd.

Ook kunnen we een  reeds bestaand zwembad aanpassen met objecten die water spuwen of sprayen, en decoreren we alles in een frisse nieuwe kleur. Alles in overleg, en door Zephir-objects met de hand gemaakt.

Bij Zephir-objects kunnen we ervoor zorgen dat uw waterpark of waterspeeltuin precies in de natuurlijke omgeving past. Een rotsenrand er omheen, en eventueel alles rolstoel toegankelijk maken.  Er zijn zoveel mogelijkheden. We kunnen ook uw reclame-, toegangsborden thematiseren. Of voorzien van een mascotte, zodat alles dezelfde uitstraling heeft. We weten hoe we kinderen kunnen uitdagen, en hoe we hun fantasie kunnen prikkelen. Dit alles op een verantwoorde, veilige, en uitdagende manier.

Spel en beleving voor jong en oud

Onze piraten schepen zijn compleet met glijbanen, een kraaiennest, piratenvlaggen, papegaai met een ooglapje, en tipping-buckets. We ontwerpen alles in overleg en zorgen dat ieder piratenschip uniek is. Een piratenschip zorgt voor uren speelplezier, en zorgt voor spanning en fantasie.

Het schip en toebehoren worden gemaakt van glasvezel versterkt polyester, en de bovenste laag krijgt een met de kwast gedecoreerde gelcoat-laag, zodat alles chloorwater bestendig wordt. Ook is het mogelijk wat interactieve spelelementen voor kinderen toe te voegen, en of te ontwerpen. Daardoor ontstaat er nog meer uitdaging, en splash- fun.

Keileuk Natuurlijk

Als innovator op het gebied van thematisering heeft Kletterstein(zusterorganisatie van Zephir-Objects)  duurzame, lichtgewicht en visueel realistische klimstenen ontwikkeld.

Met onze klimstenen in een natuurlijke uitstraling, zorgen we voor uitdagend speelplezier.

We maken de klimstenen in diverse formaten, met klimroutes voor groot en klein.

Een team van zeer bekwame vakmensen van Klimsteen.nl, Kletterstein.com, kunnen een rotsblok maken uit polyester, welke past bij uw omgeving.

Of je nu een beklim-baar kunstwerk wilt, of een rotsachtige Boulder voor je klimspeeltuin, Kletterstein voldoet aan alle eisen.

Waterglijbanen met een thema

Gethematiseerde waterglijbaantjes, ontworpen door Zephir-objects zijn altijd een bijzondere blikvanger.

We maken ze met verschillende thema’s. Dieren, jungle, circus, boerderij, maritiem, sprookjes, of we verwerken de afbeelding van de mascotte van de camping of het zwembad erin. 

Altijd een feestje en heel herkenbaar voor iedereen.

3D Objecten

Onze 3D objecten worden vaak geplaatst in een gethematiseerde waterspeeltuin. Maar je vind ze ook in pretparken, in de musical wereld, en ze zijn te zien op grote evenementen, zoals het Songfestival en de MTV-Awards.

We maken objecten als mascottes, en vrijwel alle objecten kunnen gebruikt worden als “uithangbord” voor reclame doeleinden.

Heel fraai en bijzonder opvallend.

Thematisering

Gethematiseerde reclamebord, passend bij het waterpark in dit geval. Zephir-objects verzorgt ook de thematisering van bijvoorbeeld uw winkelpand, showroom, winkelcentrum, decor etc. We maken alles indien gewenst chloorwater bestendig, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd. We maken decorstukken voor musicals, shows, of concerten en hier komt ook een stuk thematisering bij van gevels, wanden, en entreeborden etc. Vraag ons eens naar de mogelijkheden!

Onbezorgd en veilig spelen.

Bij Zephir-objects doen we waar we goed in zijn

Succes Verhalen

Scheepswrak – Piraten waterpark

Waterpark in Luxemburg

Waterpark aan de Noordzee Verenigd Koninkrijk

Europa Camping Nommerlayen Luxemburg

La Masia Blanes Spanje

La Recree Frankrijk

Waterpark Shefayim Israël

Waterpark Tiberias Israël

Pinokkio Vis Efteling

Waterfactory België

Kleine Wolf

Zwembad de Hullen

Speelpark De Splinter

Waterfactory

Waterfactory

Waterfactory