Skip to main content

Waterparken

Bij zephir objects doen we waar we goed in zijn.

De Waterparken en kinderbadjes van Zephir-objects, zijn gethematiseerde water-speelplaatsen voor jong en oud.  Als opdrachtgever kunt u zelf bepalen, wat de rode draad in uw waterpark, of kinderbadje wordt. Om wat voorbeelden te geven; een jungle met wilde dieren en vogels, en een waterval, of een zeermeermin-sprookje waar je zo inloopt. En wat dacht u van het thema; boerderij? We kunnen dan een waterglijbaan maken in de vorm van een koe, of een tractor. We laten schapen, en of geiten water sprayen.

Er is zoveel mogelijk. Van een zandbak, tot een knikkerbak, een vortex, of interactieve speelobjecten voor kinderen. Denk hierbij ook eens aan een mist-, of een bellenblaasmachine, verpakt in een mooi 3D object. Ook kan Zephir-objects een eventuele rotsenrand om uw badje creëren. Of een enkele rots, opdat gevaarlijke situaties afgeschermd kunnen worden.

We hebben inmiddels al heel wat ervaring in diverse thema’s, bijvoorbeeld jungle, maritiem, circus, en zo kunnen we nog heel lang door gaan. Zoekt u iets, maar  kunt het niet vinden? Of weet u niet precies wat u zoekt? Vertel het ons, dan realiseren wij uw droom.

Waterparken en waterspeeltuinen, bouwen we in alle maten, zowel binnen als buiten. We kunnen ze verfraaien met thema’s die bij uw omgeving, camping , zwembad, en of landschap horen. 

Zephir-objects maakt geen eigen Sprayparken, maar we kunnen ze wel thematiseren.  Alles handgemaakt in onze werkplaats, en natuurlijk chloorwater bestendig. 

Een kinderbadje van Zephir-objects is bedacht en gemaakt voor de allerkleinsten.

Het is uitdagend, kleurrijk en veilig voor peuters en kleuters.