Fantasie prikkelen

Wie zijn wij

Zephir-Objects is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van GVK-objecten. (Glasvezel Versterkte Kunststof-objecten) . We zijn specialisten in het thematiseren van zwembaden, waterparken en pretparken. Waterproof thematiseren is waar we goed in zijn bij Zephir-Objects! Alle onze producten zijn chloorwater-bestendig.

Inmiddels bestaat Zephir-objects al ruim 18 jaar. En we kunnen met trots zeggen, dat we in Nederland, en in Europa, al behoorlijke naamsbekendheid hebben.

We werken voor grote namen in de Leisure industrie, voor particuliere campings en zwembaden, en voor gemeentes en overheden.

Binnen Zephir-objects is Yan Wolff  verantwoordelijk voor het creatieve aspect. Bart Savelkoul heeft de leiding over de uitvoerende kant. Maar beide mannen werken daarnaast ook graag met hun handen, en zijn dan ook vaak in de werkplaats te vinden.

Samen met een team van gespecialiseerde,  en creatieve vakmensen, vormen we de Zephir Crew.

Zephir-Objects is de beste partner voor je water-gerelateerde projecten. Werken in een creatieve branche, met een toegewijd team van specialisten, geeft ons plezier maar levert vooral prachtige projecten op, en tevreden klanten.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is, neem dan contact op met ons.

Zephir Objects BV


THEMING WATERPARKS & LEISURE INDUSTRIES

+31 (0)344 – 631 253
+31 (0)6 53 255 987

Wattstraat 6
4004 JS Tiel
The Netherlands

KVK:  09 107 922

BTW: NL 808 108 918 B01

(c)  Zephir-Objects  2021