Skip to main content

waterglijbanen met een thema

Elegante zwaan glijbaan

Fantasie en plezier.

Een waterglijbaan van Zephir-objects brengt fantasie, en plezier samen. Al onze glijbanen kunnen afzonderlijk geplaatst, maar doen het ook goed in een klein kinderbadje, of in een waterpark. We kunnen er een thema voor u bij bedenken, en of de mascotte toevoegen van uw bedrijf, en of zwembad. En misschien heeft u zelf iets leuks bedacht, of een wens. Zo wordt glijden nog leuker, en avontuurlijker voor de allerkleinsten. Onze waterglijbanen zijn er in diverse maten, zodat peuters, kleuters, jong en oud kunnen blijven genieten.

Deze fantastische Octopus glijbaan mochten we voor een van onze opdrachtgevers maken.

De tentakels sprayen water, en de glijbaan zorgt voor veel waterplezier.

Zaans-huisje glijbaan, voor een Noord-Hollands landschap ontworpen.

Gethematiseerd kinder-glijbaantje met een object, passend bij bijvoorbeeld uw camping.

Deze peuterglijbaan, is voor de allerkleinsten, passend in een bestaand zwembad. De camping heet de Bongerd en kreeg daarom dit appelthema.

Kinderen en dieren zijn een goede  match. Onze glijbanen met dieren, groot of klein, spreken enorm tot de verbeelding. Of het nu kikkers, zeeleeuwen of apen  zijn, alles is leuk.  

Deze elegante waterglijbaan heeft een fantastische uitstraling. Het glijvlak bevindt zich tussen de grote vleugels van de zwaan.

Veilige waterglijbaan inclusief huisje met details. 

Tonnencascade, met meerdere glijbaantjes voor veel spetter, en glij-plezier.

Een scheepswrak glijbaan, met een stoere uitstraling. Voor de kleintjes, die ook van spanning en avontuur houden.

Zeemeerminnen spreken al decennia lang tot de verbeelding van jong en oud. Niet zo verwonderlijk dus, dat dit een geliefd ontwerp is.